Kropsterapi

Behandling af smerter, ubehag og overbelastning

Smerter eller ubehag – hvad enten det er muskler, led eller noget andet – indeholder altid et signal. Et signal om, at noget er i ubalance eller er overbelastet. For at afhjælpe ubehaget, er man nødt ti at forstå, hvad den underliggende sammenhæng er. Hvad er det, der gør, at det gør ondt lige præcis der? Hvad er det for en tilstand i kroppen, som det pågældende sted er en del af? Der er altid nogle underliggende sammenhænge, som skal forstås for effektivt at kunne hjælpe med problemet. Den type smerter, jeg oftest bliver bedt om at hjælpe med, er:

  • Kroniske smerter – dvs en smerte eller irritation, som hele tiden er der i et vist omfang
  • Tilbagevendende smerter – smerter/irritation, som kommer og går
  • Diffuse smerter – irritation i kroppen, som kan være svær helt at lokalisere, men du oplever, at noget i kroppen ikke er, som det bør være.
  • Skader, som opstår spontant og som ikke går over af sig selv

Der er en masse systemer/sammenhænge i kroppen, som betyder, at når det spænder et givent sted, vil det smitte af andre steder. Hvis du for eksempel oplever spændinger/smerter i nakken, vil det være en refleksion af spændinger i ryggen, i skuldrene, evt. belastninger af dine organer m.v. Ved at afkode disse sammenhænge, kan jeg lave en behandling, som er rettet imod lige præcis de behov, som du og din krop har.

Kontakt Jakob Bøge

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information eller en samtale inden du bestiller tid. Hvis du vil i gang med det samme, kan du bestille tid via min online booking her: Online Booking

Priser for kropsterapeutisk behandling

1 kropsterapeutisk behandling: 1.200,- kr
Behandlingen har en varighed på ca. 1 time

Nogle gange oplever vi ubalancer i kroppen, som har været meget længe undervejs og har slået dybe rødder i kroppen. Det kan naturligvis tage noget tid at komme til bunds i og derfor tilbyder jeg også et klippekort til 10 behandlinger.

10 kropsterapeutiske behandlinger: 10.500,- kr.